Fastighetsägare

Idag levererar vi till över 700 föreningar i Sverige.

Intresseanmälan för anslutning av bostadsrättsförening

Vi levererar framtidens uppkopplade hem

För en bostadsrättsförening eller en fastighetsägare lönar det sig att köpa in bredbandet kollektivt, dels blir priset lägre för varje hushåll sedan blir det en driftsäkrare tjänst än när man köper in separata förbindelser till varje hushåll.

Hushållen kommer alltså att kunna surfa snabbare och betala mindre än om de köper in var för sig, win-win med andra ord.


Varför A3

A3 är Telekom och IT-leverantören som ser sambandet mellan bredbandet och vad man använder Internet till. Utöver att leverera internet till hushållen i föreningarna kan vi även hjälpa föreningen med att koppla upp tvättstugor, porttelefoner och andra enheter som kräver bredband.

Idag levererar vi till över 700 föreningar i Sverige. Vi har med andra ord en bred erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar och dess olika önskemål.


Öka tryggheten med A3s Trygghetslösning
I samarbete med Secits erbjuder A3 trygghetstjänster till bostadsrättsföreningar. En låg månadskostnad som inkluderar utrustning, installation, och lagring av data. Mer info »


Intresseanmälan


eller ring om 0770 910 700 så berättar vi mer


Vi kan även hjälpa de boende med följande:


TV

A3 tillhandahåller TV-tjänster till bostadsrättsföreningar.


ANTIVIRUS

Bäst Antivirusskydd oavsett enhet, operativsystem eller hot.

INSTALLATIONSHJÄLP

Vi hjälper era medlemmar med att komma igång med tjänsten och annat på plats.


STREAMINGTJÄNSTER

Viaplay - Streama dina favoriter när det passar dig.


TELEFONITJÄNSTER

En telefonväxel som skapar en frihet för styrelsen och en lättare kontaktväg

HÅRDVARA

WiFi router anpassad för att driva ett högkvalitativt hemnätverk där flera enheter kan anslutas samtidigt.
HUR VI LEVERERAR

A3 levererar en förbindelse direkt från vår nod till en avlämningspunkt i föreningen. Noden sitter ansluten till vårt backbone. Fördelen med denna typ av leverans är att ni får en kortare och mindre belastad rutt ut på internet. Detta innebär färre störningar i leveransen och möjliggör även en högre hastighet och bandbredd för föreningen.

Väl i fastigheten levererar vi genom ett nät där A3 placerar switchar som sedan levererar internetuppkoppling genom individuella kablar till varje lägenhet. Vi kan antingen använda ett befintligt nät (CAT, Koaxialt eller Fibernät) eller så hjälper vi till att bygga ett nytt nät. När leverans har skett kopplar den boende in sin dator/router i bredbandsuttaget för att då göra en aktivering genom vår portal. Aktiveringen bör ta några enstaka sekunder för den boende och vår kundtjänst är behjälpliga med support. När detta är gjort är det fritt fram att surfa i ett modernt fibernät.


FÖRDELAR MED DENNA LEVERANS

A3 följer självklart alla bestämmelser i GDPR avseende hantering av personuppgifter. Tack vare portalen slipper föreningen ha ett biträdesavtal gentemot oss. När en boende flyttar kopplar den nya medlemmen enkelt in sig genom portalen. Som bostadsrättsföreningskund får ni även tillgång till vårt Guldnummer. Detta nummer leder till en dedikerad grupp som ger support inriktad till våra föreningar. Numret nås under ordinarie öppettider.


EFTER LEVERANS

Föreningen faktureras för bredbandet och de gemensamma tjänster som köps in. Om den enskilde medlemmen tecknar en tilläggstjänst kommer den individen att individuellt faktureras för den enskilda tjänsten.