Upptäck fördelarna med molnet! A3 erbjuder säkra och moderna molntjänster med samma personliga service som för våra andra erbjudanden.


 

Funktionsleverans

Vi fixar din IT-avdelning! Med en funktionsleverans från A3 blir vi på samma gång företagets IT-avdelningen och strategiska IT-partner. Välj vilka funktioner du behöver för att få ditt företag att fungera; fillagring, molnservrar, e-post eller drift av applikationer. Vi ser till att det fungerar, till en fast kostnad. Tjänsterna produceras hemma hos oss i vårt moderna norrländska datacenter, eller i Microsoft Azure.


 

Backup

Backup som tjänst och recovery som tjänst ger dig en trygg säkerhetskopiering med möjlighet att snabbt och enkelt återställa det du behöver, när du behöver det. Fördelarna är många; du behöver inte investera i hårdvara och överkapacitet utan betalar för den mängd du använder. Lösningen skräddarsys efter era behov. Du som vill ha maximal datasäkerhet kan andas ut; vi har möjligheten att spara säkerhetskopior till flera geografiskt skilda datacenter.

 

 

Kapacitetsleverans

Med vår kapacitetsleverans kan du ha en skräddarsydd, virtuell server på 30 sekunder. En VPS (virtuell privat server) är en server som fungerar sig som en vanlig fysisk server men gör att du slipper vara bunden till fysiska begränsningar. Det betyder att du kan beställa en server som matchar era specifika behov vad gäller processorkraft, RAM-minne och hårddiskutrymme, och så har ni full skalbarhet och flexibilitet för att både växa och minska i lösningen. Och bäst av allt: ni betalar bara för det ni använder.

 

CoLocation

Har ni redan investerat i en serverlösning men saknar serverhall? Inga problem! Vi tar hand om den så att du slipper tänka på skalskydd, brandskydd, avbrottsfri el, redundanta högkapacitetsförbindelser och allt annat som krävs för en serverhall. Vi erbjuder colocation på allt från 1U till hela rack.

 


Med vår Online Backup får du en enkel och flexibel backuptjänst över internet. Allt du behöver göra är att ladda ner vår klientprogramvara och installera den på din dator eller server. Du kan själv bestämma vilken data som ska sparas, hur ofta säkerhetskopiering ska ske, samt hur många dataversioner du vill spara. Vid varje backuptillfälle får du ett mail så att du är säker på att kopieringen fungerar som den ska.

Kontakta vår säljavdelning så berättar vi mer:
0771-85 84 00
eller via