Utvecklingen går i en rasande fart, i dag är företags IT-miljö ofta en blandning av privata molntjänster, publika molntjänster samt egenägd och hyrda plattformar.

Oavsett om ert företag behöver någon som kan hjälpa er att knyta ihop de olika lösningarna så ert företag kan jobba med sin kärnverksamhet eller om ni är på jakt efter en specifik lösning i Microsofts publika molnlösningar så är vi rätt partner för er.

SharePoint

Visste du att du i och med ditt Office365-abonnemang har en kraftfull plattform för ett intranät fyllt av nyttiga funktioner? Allt i en web-baserad lösning där du kan hantera kalendrar, dokumentflöden och specifika appar/funktkoner. Vi har en färdig start-portal som hjälper er att komma igång. Behöver ni sen utveckla lösningen vidare med specifika funktioner så hjälper vi er med det också.

Office365

Alla snackar Office365 – det gör vi också, vi vet dessutom att det handlar om så mycket mer än mail och kontorsprogram. I och med ditt abonnemang så öppnar sig en värld av möjligheter och du har en teknisk plattform som kan göra affärsnytta för ditt företag – på riktigt! Vi hjälper dig såklart att hantera dina licenser på ett smidigt sätt, du får en flexibel prismodell där vi fakturerar dig exakt det du använder och när du använder det.

Azure AD

Med många lösningar i publika moln kan det finnas anledning att se över rättighetsstrukturen och autentiseringlösningarna. Istället för att jobba med lokala ActiveDirectory-lösningar så hjälper vi dig att bygga din rättighetsstruktur i ett av världens största globala moln.


Kontakta vår säljavdelning så berättar vi mer:
0771-85 84 03
eller via